9 Mayıs 2009 Cumartesi

IŞIĞIN ELMAS NEHRİNDE AKMAK MAYIS 2009 ENERJİLERİ Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla

BİR’İN UYUMU

IŞIĞIN ELMAS NEHRİNDE AKMAK

MAYIS 2009 ENERJİLERİ

Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla

Sevgili Işık işçileri, Gezegensel Dönüşüm ve Yükselişinizin en güçlü aşamasına giriyorsunuz. Mart ayında Ekinoksta gerçekleşen Doğa Krallıkları ve Kutsal Atalar ile Yeniden Bağlantılardan sonra, hem bireysel Işık Bedenlerinizde hem de Dünya Gezegeninin Kristal Işıkbedeninde Yükseliş Portallarının aktivasyonu için zemin hazırlandı.

Yükseliş vorteksleri “online” yapılırken, Kaynağın Kozmik Kalbiyle direkt bağlantı açıldı ve Elmas Işık nehri Kozmik Kalpten ve Yükseliş portallarından akıyor. Bu Elmas Işık Parlak ve Saftır ve Kozmik Kalbin “imzasını” taşır – Saf ve Parıldayan Koşulsuz Sevgi. Işık bedeninizde Elmas Işık aktive olduğu zaman, Kozmik Sevgi için saf bir ayna olursunuz. Işıkbedeniniz, içinde parıltılı ışık vorteksindeki Diamantine parçacıkların girdap gibi döndüğü Kristal bir Elmas haline gelir. Bu halde, deneyimlediğiniz her şey Kozmik Kalbin Işığının aynasıdır, her şey Saf ve Işıldayan Sevgidir, her şey Kutsaldır. Her şey Tanrı’nın kalbinden akar ve her şey Tanrı’nın kalbine geri dönüyor. Çünkü Elmas Işık ve Diamantine parçacıklar, Anne Tanrının kalbinden gelen manyetik çekimin en kuvvetli “yükünü” taşır ve her şeyi En Yüksek Sevgide ve Sevinçte yeniden yaratılmak ve yeniden oluşturulmak üzere Baba Tanrının kalbine geri çeker.

Ve, Elmas Işık Yükseliş portallarında dönerken, her şeyi ışığa yükseltir. Işıkişçileri olarak sizler, Tek Kalbin içindeki gruplar şeklinde yolculuk yaparken, Kalplerinizdeki Elmas Portal vasıtasıyla Elmas ışık bedenlerinizi birleştirdiğiniz zaman, Gezegeni yukarı doğru Sevginin çok büyük çekimine çekersiniz. Kalpleriniz Kozmik Kalbe erişir ve Saf Sevgiye “yükseltilirsiniz” ve Sevginizin saflığı Gezegeni yükseltmeye yardımcı olur ve yolculuğunda ona yardım eder. Çünkü, siz şimdi Birsiniz ve Uyum ve Barış yaratırken, Kozmosun kalbine bir yol açarsınız ve Gezegen daha ince Işık spirallerinde ve Işık frekanslarında Işığın Kalbine doğru yolculuk yapar. Çünkü Elmas Işık, Gezegenin Yükselişi için bir “geçit” yaratan İlahi Özün yıldız – benzeri Diamantine Spiralidir. Ve Kozmosun kalbinden gelir, her şeyin “kaynak” noktasından gelir ve Kalplerinizi Kristal Kalp Izgarasına Gezegenin Kalbine bağlar, çünkü siz hepiniz Yaratıcı’nın Sevgisinde Birsiniz.

Sevgili Işıkişçileri, bu aslında Zafer anınızdır! Gezegen Yükseliyor ve sizler Yükseliyorsunuz. En gerçekçi terimlerle, Gezegen tüm sakinleriyle birlikte kuantum hiperuzayda ilerliyor ve sadece Sevgi ve Sevince dayanan yeni bir kaderi yaratıyor. Gezegen Elmas parçacıklar tarafından yaratılan İlahi Sevginin kuantum koridorunda ilerlerken, eski felaket ve yıkım programları arkada bırakılıyor. Hiperuzaydaki bu hareket hızlanmış bir şekilde bilincin dönüşümlerini aktive ediyor.

Sevgili Işık Ailesi, korkmayın, buna gerek yok. Bu büyük bir armağan ve mucizevi bir lütuftur. Gezegendeki her insan, Gezegendeki her varlık bu sürece katılıyor ve yolculuğun bir parçasıdır, gezegeniniz Işığın Kalbine yolculuğunu sürdürürken, hepiniz Uzay gemisi Dünyanın üzerindesiniz. Ancak Elmas enerjiler güçlüdür ve uyanmamış ve dengesiz olanlar ve Işıkla nasıl akacaklarını bilmeyenler ışığa direniyor ve ıstırap, yoksulluk ve acının eski kalıplarına göre kendileri için korku ve karışıklık yaratıyor. Sevgililer, bu güçlü değişimlere direnemezsiniz, sadece kontrolü bırakmalısınız ve Sevgi Nehriyle akmanıza izin vermelisiniz, Destek ve Lütuflar alırsınız. Çünkü ayrılığın uzun gecesi bitti ve kendi Kalplerinizdeki Tanrının Kalbine geri dönüyorsunuz.

Sevgili Elmas Çocuklar, size Büyük Kalpten ayrılığın nasıl başladığını açıklayalım, bu iyileşme sürecini anlayacaksınız. Lemurya zamanında, İnsanlık Tek Kalp olarak her Şeyle mükemmel Uyum içinde yaşadı. Ama, Bu Işık Çocuklarının bireysel insan bilinci olarak tekamül etme potansiyeline sahip oldukları ve Bir’in farkındalığına geri dönebilecekleri ve bireysel bilinçte Bir olarak yaşayabilecekleri algılandı. Ve böylece İlahi Planın parçası olarak “büyük deney”e izin verildi. Bireysel bilincin gelişebilmesi için ve sonra doğru zamanda, İnsanlığın Ruh ile Bilinçli Birlikte – Yaratıcılar ve aynı anda Ruh olabilmesi için, Uyuma geri dönebilmesi için ayrılık illüzyonuna izin vermek kararlaştırıldı. Yeni İnsan Melek türleri bireysel benliği bilecekti ve İlahi Benliği Bilinçli ve Güçlü bir şekilde bilecekti.

Ve böylece, bu yeteneklerin gelişmesi için ayrılık illüzyonuna izin verildi. Sevgililer, lütfen bunun sizlerin Kollektif olarak yaptığınız zor bir seçim olduğunu anlayın; Bir’in Birliğinden uzaklaşmanıza izin vermek ve ne kadar karanlık olursa olsun hiçbir şeyin sizi Büyük Kalbin sevgisinden ayıramayacağını ve Yolculuğunuzda başınıza ne gelirse gelsin yuvaya yolunuzu her zaman bulacağınızı bilerek Tanrının kalbine geri dönebilmeniz için unutkanlık, karanlık ve ayrılık alemlerini keşfetmek için yaptığınız seçim.

Sevgililer, bu işlem sahip olduğunuz Bilinçle yapabileceğiniz kadar tekamül ettiğinizde, Atlantis zamanında gerçekleşti ve hala bir bedende enkarne olma ve Işığa ulaşmadan maddi planda “kapana kısılma” ve Yolculuğunuzda Kaynak tarafından terk edileceğiniz korkusuna sahiptiniz. Ve böylece bu korkular Kollektifinizde tezahür etmeye başladı. Ayrılığa izin verildiğinde, İnsanlığın Kalpleri Saflığını ve Parıltısını yitirdi. Bu özellikle, Gezegen için enerji olarak İlahi Özü taşımak ve Gezegeni Işığa doğru yolculuğunda rotasında tutmak için programlanmış olan büyük kristaller için enerjiyi tutanlarda görüldü. Yavaşça en büyük kristaller gücünü kaybetti ve ışığı azaldı ve sonra Dünyayı rotasında tutmak için artık yeterince güçlü olmadıklarında, çatladılar. Ve Dünya ızgaraları çatladı ve Gezegenin kendisi çatladı ve kaos, ıstırap ve ölüm oldu.

Ve büyük Atlantis uygarlığı parçalandı ve yok oldu, bilgelik ve ışık hala orada, Gezegenin Akaşasında veya kayıtlarında sizler onu almaya ve bir kez daha kucaklamaya hazır oluncaya dek “donmuş” haldedir. Ve böylece, kalmış olanlar için ayrılık travma, suçluluk, felaket ve ıstırap ve Ruh tarafından terkedilmişlik hisleriyle devam etti.

Ve böylece Sevgililer, hem bireysel hem de Kollektif olarak karanlık, korku, suçluluk ve öfke hisleriyle ayrılık dramalarını oynamaya devam ettiniz. Ama şimdi bu sona erdi. Ayrılık deneyi sona erdi ve sizler Kozmik kalbe yeniden bağlandınız. İllüzyon parçalanıyor ve insanlar uzun ıstırap gecesinden uyanıyorlar. Sevgili Işıkişçileri, sizler liderlersiniz, yol gösterenlersiniz. Uyanık olun, Bilinçli olun, Tanrı’nın Kalbinden asla ayrı olmadığınızı bilin.

Ve İlahi Elmas Işığın Gezegene bir kez daha aktığını bilin. Sevgi bu zamanda Kristallerde değil, her Bilincin ve Uyanmış Ruhun kalbinde taşınıyor. Gezegende sizin tarafınızdan yaratılan Sevginin Büyük Kalp Izgarası Gezegenin Kalbine bağlı ve sizi Parıldama ve Gerçek içinde Her şeyin Kalbine götürüyor.

Sevgililer, ayrılığınız bitti ve bir kez daha Sevgi ve Bağlantı Gezegenisiniz. Bu oldu! Korku içinde olmayın, korkacak bir şey yok, sadece alınacak lütuflar var. Sevgililer, Elmas nehirle birlikte akın, Kozmik Kalbin sevgisi sonsuz sevgi ve rahmete rehberiniz olsun. Sizler ayrılık illüzyonunu sona erdirirken, ayrıca yoksunluk, ıstırap, zorluk ve terkedilmişlik illüzyonlarını da sona erdiriyorsunuz. Her zaman desteklenmenize ve sevilmenize izin verin. Çünkü, aslında siz asla yalnız değilsiniz.

Mayıs 2009 Enerjileri

Dolunay 10 Mayıs’ta. Bu ayrıca Wesak ve Buddha’nın Aydınlanmasını ve Kwan Yin’in Şefkatininin parlaklığını kutlama zamanıdır. Sevgililer, bu güçlü Dolunayda, lütfen Tekrar Bağlanmayı ve gelen ışığı kutlayın. Bu festivali (Wesak festivali) takip eden aylarda, Uyanış Işığı Gezegende aktif olacak ve birçok Ruh Kalpten Kalbe aktarılacak olan Elmas Işık seliyle uyanacak. Işıkişçileri olarak sizler Işığı tutmak, merkezinizde kalmak ve bu güçlü ve yüksek frekansları Kalp Izgarasına aktarmak için çağırılacaksınız. Wesak Dolunayında, her aydınlanmış ve uyanmış kalp Işık için bir aktarıcı olurken, Işık son derece güçlü bir şekilde aktarılacak.

Yeni Ay 25 Mayısa denk geliyor ve İkiz Alevlerin burcu olan İkizler’de. Ancak şimdi, İkiz Alevler “Elmas Dansçılara” tekamül etti… Shiva ve Shakti, Kozmik Yaradılışın süregiden dansında dans etmekte. Ve burada Dünyada, bu Yeni Ay bu Bilinç tohumlarının bu zamanda Dünyadaki tüm İkiz Alevlere ve kalplerinde İkiz Alev bilincini taşıyan herkese verilmesini sağlayacak. Bu aslında yaşamak için güçlü ve heyecan verici bir zamandır. Sevgililer, Işığın Kalbine Yolculuğunuzda, size Sevinç, Huzur, Bolluk diliyoruz!

www.starchildglobal.com

(ÇEVİRİ: Saffet Güler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder