27 Mart 2009 Cuma

Axiatonal Hizalanma Nedir? Axiatonal Hizalanmanın Yararları Nelerdir?

Axiatonal Hizalanma Nedir?

İnsanların aurik alan, aura veya eterik beden olarak hitap edilen bir süptil enerji alanı vardır. Bu enerji duygusal, spiritüel ve zihinsel parçacıklardan yapılmıştır. Ayrıca Axiatonal hatlarımız vardır, bunlar fiziksel bedenlerimize canlılık enerjisi getiren enerji yollarıdır. Bu enerji yerden uzanır, atmosferin içine doğru gider ve evrenin içinden dışa doğru uzanır.

Bir Axiatonal Hizalanma basit ancak güçlü bir enerji sistemi "ayarlama"sıdır. Yeniden bağlantı için ve bedenin meridyen hatlarını hizalamak için çalışan güçlü bir şifa aracıdır, enerji sisteminizin yumuşak biçinde işlemesini sağlamak için, ve seviyeleri (fiziksel, zihinsel, duygusal ve spiritüel) yeniden canlandırmak için.

Axiatonal Hizalanmanın Yararları Neler

Meridyen kanallarınızı açar ve hizalar, ve tıkanıklıkları ortadan kaldırır
Çakralarınızı dengeler ve bedeninizin kutupluluğunu
Enerji sistemine negatif enerjiden korumak için siper olur
Herhangi fiziksel, duygusal veya spiritüel kısıtlamaları serbest bırakır
Zihninizi dengeler, merkezler ve odaklar
Negatif duygusal modelleri temizler
Derin gevşeme ve iyi-oluş hissi
Daha derin meditasyonu kolaylaştırır
Reiki, Masaj ve Refleksoloji gibi diğer terapilerin etkilerinde güçlü bir hızlandırma yapar
Fiziksel hareketliliği ve zihinsel uyanıklığı geliştirir
İçe doğuş yeteneklerini geliştirir
Canlı rüyalar ve hafıza flash-back'leri aracılığı ile konuları çözmenize yardım eder

Bir zamanda kendi Axiatonal hatlarınız kozmik olarak bağlıydı, ancak, zaman içinde sizin bu hatlardan bağlantınız kesildi.
Kendi enerji alanlarımızdan bağlantımızın neden kesildigine ve dengesiz ve ahenk dışı hale gelmemize dair birçok sebep bulunur. Stres, endişe, duygusal konular, fiziksel yaralar veya şartlar, manyetik rezonans (em-ar), radyasyon, kemoterapi veya ameliyatlar bazı çok bilinen sebeplerdir.

Bu çalışmada, bir yönlendirilmiş meditasyon ile orjinal enerji akışına bağlanacaksınız. Sizin axiatonal hatlarınız bir kere yeniden bağlandığında, başka bir yönlendirilmiş meditasyon size tüm hatları aktive etmeye, tıkanıklıklara bakmaya ve enerjinin bu axiatonal hatların içinden geçerek akışını sağlama yardımcı olacak, bunlar kristalin bir yapıya dönüştürülürken.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder