24 Mart 2009 Salı

ÇAKRALAR RENKLERİ 5 GALAKTİK IŞINLA İLGİLERİ VE ONLARLA DÖNÜŞÜMLERİ

Vücudumuzda yerleştirilmiş 7 çakra yani elektromanyetik enerjinin dönen tekerlekleri (çıkrıklar), Tanrı bilincinin nitelikleri, özellikleri ve değerleri için alıcılar olarak yerleştirlmiştir. Bunlar Anne/Baba Tanrı'nın kalbinden neşredilmiştir, ve evrensel merkezi güneş üzerinden. Biz 4 alt seviyedeki bedenimizde (duygusal zihinsel fiziksel eterik) dengeye ve ahenge dönmek için çabaladıkça,kademeli olarak titreşimsel modellerimizi rafine edecegiz ve ışığın daha yüksek frekanslarına doğru yükseliş işlemine başlayacağız. Çakra sistemi 5 daha yüksek galaktik ışının ışıldamasını üzerine almaya başlayacak, bunlar enerji imzamız 5. ve 6. boyutun ve ileride daha yüksek boyutların bazı frekans modellerinin icine adım atabilecek kadar rafine olduğu zaman bizim icin ulasilabilir oluyorlar. 5 daha yüksek galaktik ışının 3. 4. boyuta ait fiziksel aracın çakraları üzerinde esaslı etkisi var. Her çakradaki Yaratan ışığı rezervi salınıyor, kök çakranın dibinde saklanan kundalini yükselmeye başlıyor ve daha yüksek bilincin 7 alanını açma denilern işlem başlıyor. Çakralar dengesiz yerine düzgün dönmeye başlıyor, Tanrı bilincinin daha yüksek frekanslarına uyumlandıkça renkleri değişiyor. Daha iridesan oluyorlar çünkü Yaratan ışığının canlılığı ve çiçek açan parlaklığı/ışıldaması, Adamantine partikülleri, içlerine giriyor. Değişik renkteki parlayan/ışıldayan ışınlar, daha yüksek galaktik bilincin frekans modelleriyle bütünleşmede dengelemede yardımcı oluyorlar. Ne kadar dengeli ve ahenkli olursanız ve çakra sisteminizi güçlendirirseniz, o kadar çok kutsal ışık emebilirsiniz (absorbe edebilirsiniz). Nihayetinde omurga bir ışık değneği haline gelecek içinden Yaradan ışığı dalgalarının(akımlarının) özgürce ve engellenmeden akabildiği, ki bununla yükseliş işlemi oldukça hızlanmış olacak.

Güneş sistemi 7 rengin ahenginde çınlıyor ama daha başkaları da var. Bunlar sadece 3. 4. boyutta bizi etkileyenler ve 7 çakramızın uyumlanmış oldukları. Ama daha ileriye gittikçe ve 5 daha yüksek galaktik ışına erişmeye başladıkça, gökkuşağı (kemeri) bu dünyada bize neşredilmiş olan Yaratan ışığı ışınlarının bir sembolüdür ve bu gerçekliğin içine, bu değişecek-değişiyor.

5 galaktik ışın sırasıyla aquamarin,turkuaz, sedefli beyaz/altın, iridesan şeftali içinde altın kırçılları(sızmaları) olan, opalesan altın renginde. özellikleri ile ilgili sırasıyla 1-arınmaya başlama 2-daha derin arınma 3-elmas kristaller ile fiziksel bedeni doldurup DNA ve hucresel seviyeye de bunu eristime 4-nedensel zihin ve kıtsal I AM -ben buyum- varlığınız ile yeniden bağlanma 5-yeni çağın altın ışını ve kaynağınız/Yaradanınız ile yeniden bağlanma Mesih bilincini kendi içinize ve dünyaya çapalama parıldayan altın Tanrı tozu şeklinde tüm bedenlerinizin içine filtre oluyor şifalandırıyor dengeliyor ahenk sağlıyor ve aydınlatıyor(aydınlanma)...

Çakraların fiziksel ve spiritüel ayrı ayrı renkleri var. aşağıdakiler fiziksel renkleri.

1.kök çakra 9. çakranın yüksek frekansları ve enerjileri ile bütünleşecek , rengi kırmızıdan derin mora dönüşecek
2.çakra sakral çakra 10. çakra ile, rengi turuncudan turuncu kırçıllı pembeye
3.çakra güneş sinirağı çakrası 11. çakra ile, rengi sarıdan altına dönüşecek
4. çakra kalp çakrası 12. çakra ile, rengi yeşilden soluk pembe/mora dönüşecek
5. çakra boğaz çakrası 13. çakra ile, rengi maviden derin mavi/morea dönüşecek
6. çakra alın çakrası 14. çakra ile, rengi indigodan iridesan altın/beyaza dönüşecek
7. çakra tepe(taç) çakrası 15. çakra ile, rengi mordan mor kırçıllı beyaza dönüşecel
8. çakra (içinde ruh yıldızı var ve grup bilinci çakrası) 16. çakraya uyumlanacak ve rengi iridesan beyaz olacak

Işınlarla Şifa : Işınların niteliklerini kalitelerini özelliklerini kendimizle bütünleştirdikçe çakra sistemi daha saf olarak dönecek böylece bu da daha çok Yaradan ışınını içlerine almada kolaylık sağlayacak. sonra da bu bedenlerimizin içinden geçerek dağıtılacak ve DNAnın içine indirilecek. bu şifalandırmayı kolaylaştıracak.
Işınlar sadece şifada yardım almak için kullanılmıyor olay bundan daha karmaşık. Bir dönüşüm ve değişim işleminin bir parçası ve sizin her çakranın pozitif özellikleri kadar negatif titreşim modellerini de öğrenmenizi icap ettiriyor. Böylece nerede ve ne üzerinde çalışmaya ihtiyacınız olduğunu bileceksiniz. Tanımaya/aşinalığa ihtiyaç var ve her çakra ile zaman geçirmenize. Ve beden elementinizin hissini tanımaya,neyi donusturmeye ihtiyacınız olduguna dair.

Bu evren boyunca birçok kutsal ışık yüksek frekansı bulunuyor, ancak şu andaki deneyim aleminde, insanlığın sadece Tanrı bilincinin 12 ana/temel ışınına erişimi bulunuyor. Bu siz daha nadir ve rafine kutsal ışık alemlerinin içine doğru geçtikçe/taşındıkça değişecek aynı kutsal mavikopyanın değişmiş olması gibi. Öünkü gelecekte 3 ana yaratan ışınının hepsi birden aktive olacak (şu anda sadece birinden enkarneyiz,ama üçü de göğsümüzde alev olarak yanıyor bildiğim kadarıyla...Merkezde kutsal bilgelik (altın küre) sol kanatta annenin kutsal şefkati ve besleyiciliği kabullenicilği (irideasan pembe) sağda babanın kutsal irade ve güç-yeniyi yaratma isteği (parlak parıldayan mavi)) bu yüzden şu anda gelecekte ne olacağımıza odaklanmak önemli geçmişte ne olduğumuza değil çünkü evrimleşiyoruz. Bir sonraki seviyedeki insan ifadesini üstlenmek bizim kaderimizde var. Bu yeni aracın (bedenin) ışıldamnasından çok memnun kalacağız ve çok gelişmiş işlevlerinden.

Bunları çalışmamız yerdeki çalışmayı yapmamız ve ilgili olmamız araştırmamızı istiyor melekler, ve ruhumuzu bilgilendirmeyi. İleride bize daha yüksek anlayışı verecekler daha rafine veya teknik mesajları anlayabilmemiz için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder