5 Nisan 2009 Pazar

13 Çakra, 13üncü DNA ipliği

Realitemizin 12 çakra ve 12 DNA ipliğini temsil eden 12 Oktavdan oluştuğu görülüyor. DNA’nın 13 ncü ipliği meleksi ipliğimizdir. Hangi DNA ipliklerini aktive etmek istediğimize karar veren bizler değiliz. DNA ipliklerinin aktive edilebileceği belirli bilinçli farkındalık seviyesine eriştiğimiz zaman, bu ipliklerin aktive edilmesine karar veren İlahi Varlıklardır. Her şeyin kazanılması gerekmektedir.

Arkturus’lulara göre tekamül eden 12 – iplikli DNA’mıza karşılık gelen 12 frekans vardır. Ve sonra evrensel sevgi ve şefkatin en güçlü ve en saf titreşimine karşılık gelen 13 ncü frekans ve 13 ncü DNA ipliği vardır. 13 ncü çakra, yükselmiş üstatlar için ve ilahi Anne ve evrensel sevgiyle ilişkili kalbin en saf enerjileri için bir giriş kapısı olan süper – galaktik merkezle hizalanır.

“Yeni enerji kodları kendilerini Dünya’nın kristalin yapılarına aşılarken, Dünyadaki değişiklikler bedenin de bunları taklit etmesi için bedendeki sistemleri tetikler, çünkü insan enerji alanı Dünya Ana ile göbek bağı bağlantısını sürdürmeye çabalar. Bu tür bir etki ayrıca kristal yapıların yeni bir frekansa maruz kaldıklarında yeniden hizalanma şekillerinde de görülür. 13 ncü çakra sayısız galaksilerin ve evrenlerin yuvası olan süper – galaktik merkezi aktive eder, Galaktik Federasyon buradan çalışır.

Arkturus’lulardan ekin çemberleri şeklinde gelen mesajlar, tam şimdi, frekansımız yükseltiyor ve sol –beynin hakim olduğu eril enerjileri dengelemek üzere sağ – beyin dişil enerjilerinin kuvvetli bir dozunu almak için DNA yı yeniden döşüyor. Arkturus’lular yeni 13 - çakra dişi enerjisine hazırlanabilmemiz için, 12 çakraya karşılık gelen 12 iplikli DNA’mızı Evrendeki yarı yolda olan istasyonlarının enerjileriyle hizalamak ve aktive etmek için bize yardım ediyorlar, yeni Dünya yakında doğurulacak ve en sonunda Galaktik Federasyonun genç üyeleri olacağız.

Fredaricka Yarom

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder