27 Nisan 2009 Pazartesi

Geri Sayım Başlıyor Pleiades Yüksek Konseyi

Geri Sayım Başlıyor
Pleiades Yüksek Konseyi
Lauren C. Gorgo kanalıyla

“Geriye Sayımın resmen başladığını sizinle paylaşma fırsatına çok seviniyoruz. Tamamlanma penceresi sona o kadar yakın ki, özgür oluncaya dek günleri sayabilirsiniz.
Bizim perspektifimizden, bunun en heyecan verici yanı genetiklerinizi değiştirme yeni yeteneğiniz ile ilgilidir, çünkü sizi saplandığınız çamurdan daimi olarak çıkaracak olan deneyim ve davranışların bütünüyle yeni paradigmasını yaratmak üzere bir araya gelen tüm bileşenlerin görkemini deneyimlemek için, insan biyolojinizi meleksi DNA’nıza ve ilahi kalıbınıza uydurmak için biyolojinizi yenilemenin zamanıdır.
Bu yeniden canlanma periyodu yaklaşıyor, biyolojinizdeki fiziksel değişimlerin dünya gezegeninin geleceği için büyük anlamları olacaktır. İlahi sevginin bu arınmış gövdeleri vasıtasıyla Tanrı’nın rahmetinin birçok armağanlarını kavrayabileceksiniz. Bu, gezegen için, fiziksel yeniden canlanma & hastalıktan özgürleşme yolunu seçenler için gelecek olan şeylerin başlıca örneğidir.
Özellikle, yolu tek başına ve kör imanla yürümüş olan birçoklarının başarılarından heyecan duyuyoruz ve kutsal emeklerinizin olgunlaşan meyvelerini görmekten daha fazla memnun oluyoruz. Bu tamamlanma ilahi talihinizin ödülünü verir ve her biriniz ölçünün ötesinde kutsanacaksınız. Akış tam olarak sizin yönünüze döndüğünde, cennetlerin akışını durdurmak mümkün olmayacak. Armağanınızı almak için kendinizi hazırlayın.
Çoktandır umut edilen zaman yeni ve gerçeğe bilinçli olarak başlamaya hazırlananları bekliyor. Sevinçlerinizi paylaşmak için hazır bekliyoruz.”
Yorum
Görünüşe göre bu geri sayım 7 Nisan’da başladı ve Haziran gündönümüne kadar devam edecek, o tarihte “yüksek zemine yükseleceğiz”… Gezegeni kendi kaderine yönlendirmekte olanların yaradılışın yeni alemlerine tam olarak bağlanacağı tarih.
Fiziksel seviyede hala birçok yüklemelerden serseme dönüyoruz ve Pleiades’lilere göre, Nisan ayının kalanında bu enerjiyi bütünleştiriyor olacağız. Bu özellikle meydan okuyucu bir zaman oldu, kişisel olarak ben çok yoğun yükseliş semptomları hissettim.
Bu semptomlar kişiden kişiye değişir, ancak bu zamanlarda en çok göze çarpanının sinüs ile ilişkili olduğu görülüyor… tıkanma, sinüs başağrıları/basınç/kırgınlık, baş dönmesi/sersemlik, vs.
Bu enerji artışı sırasında, yapılacaklar listesindeki şeylerden biri, boyutlar arası iletişimin yeni seviyelerine erişmek için psişik merkezlerimizin yeniden ayarlanması idi. Eğer dikkat ettiyseniz, süptil alemleri daha belirli bir şekilde deneyimleyebiliyorsunuz, örneğin enerjiyi veya varlıkları öncesinden daha fazla görüyor/işitiyor/hissediyorsunuz. Bu hipofiz aktivasyonunun sonucudur ve rahatsızlık meydana getiriyor.
Kızarmış sinir sisteminin olağan semptomlarına ilave olarak şu semptomlar görülüyor; halsizleştirici yorgunluk, kayıtsızlık, duyarsızlık, keyifsizlik, uykusuzluk/derin uykular, endişe, boşlukta hissetme/belirsizlik, kas/eklem ağrısı, mide bulantısı, karıncalanma/elektriklenme hisleri, kas spazmları, bel ağrısı, siyatik semptomları, göğüs ağrısı & kalp çarpıntıları (timüs/kalbin açılması), sinirlilik, öfke, kilo alma, şişkinlik, barsak rahatsızlığı, her zaman yemek yeme ihtiyacı, arkasından iştah kaybı, vs.
Deneyimleyebileceğiniz başka bir şey alakasız garip rüyalardır, çünkü son zamanlarda boşluktaydık. Eğer rahatsız edici rüyalar veya kabuslar görüyorsanız, onlara dikkat etmemeye çalışın. Bu enerjiler sadece geçiyorlar ve eğer onlardan tamamıyla bağınızı kesebilirseniz, devam etme ve salıvermeniz çok daha kolaylaşır.

Bana gösterilenlere dayanarak, Mayıs yaşamlarımıza bütün iyi şeylerin akışı için yüksek seviyede bir açılış yaratacak olan yeni bağlantılar, ilişkiler, kariyerler, fikirler ve fırsatlar yoluyla yeni bolluk akışlarının hayata geçirilmesi için yeni sistemleri fiziksel olarak kurma zamanı olacak. Tam şu anda hala büyük ölçüde desteksiziz ve bu bizi incitiyor, ama burada gerçekten günlerimiz sayılı. Gemimiz açılmakta olan siste zar zor görünüyor, ama yavaşça limana yaklaşıyor ve hayal ettiğimiz tüm sevinçleri getiriyor.

Çok fazla iyilikler bize doğru geliyor ve çok yakında geriye bakıp ne kadar ilerlemiş olduğumuzu görebileceğiz. Ama şimdilik, tüm parçalar yeni yaşamlarımızdaki mükemmel yerlerini bulmaya devam ederken hararetli bir şekilde odağımıza bağlı kalmalıyız.

Eğer kendinizi 150 yaşında gibi hissediyorsanız ve güç bela enerji toplayabiliyorsanız veya aktif olarak yaşama katılamadan hayatınızın akıp gitmesini seyretmekten yorgunsanız… bilin ki mükemmel zamanlama sizi koruyordu, bu döngü sonunda sona yaklaşıyor, yenilenme yakındır ve yaşamı her zaman yaşanmasına niyet edildiği şekilde kucaklamak için anka kuşu gibi küllerimizden yükseleceğiz.

Yuvaya yolculuk için en derin hürmetlerimle,
Lauren

(Çeviri: Saffet)

1 yorum:

  1. her ne arar isen kendinde ara ay da sende güneş te sende davet ettiklerinde sende yeterki kapıyı çal. ev sahibide sensin misafirde sen gönlünüz NUR olsun

    YanıtlaSil