5 Nisan 2009 Pazar

Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla Nisan 2009 Enerjileri

İlerlemenin Zamanı

Altın Alevin Sonsuz Bolluğu “Kozmik Yumurtayı” Aktive Ediyor

Nisan 2009 Enerjileri

Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla

Sevgili Işık Ailesi, bu zamanda Dünya Gezegeninde gerçekleşmekte olan büyük ileriye doğru sıçrayışları sizinle birlikte kutluyoruz. Aslında, bu büyük değişimin çalkantılı zamanıdır ve değişim büyük olduğundan, stresin de zaman zaman büyük olduğu görülüyor. Sevgililer, Dünya Ruhsal Tekamül yolunda ilerlerken, Her şeyin İlahi Işıkta olduğunu bilin.

“Ekonomik kriz” denen şey, İnsan Kollektifinin kendi içine bakmasının ve Kaynağın Lütfu ve Sevgisi olarak her birinize gelen Sonsuz Bolluk Akışına bağlanmasının zamanıdır. Güvenliğiniz için dış dünyanın yanıltıcı sistemlerine güvenmeye son vermeyi öğreniyorsunuz ve BEN’im Varlığınızdan size gelen sevgi, destek ve rehberliği işitmeyi öğreniyorsunuz. Yıllardır size söylemekte olduğumuz gibi, ihtiyacınız olan her şey içinizdedir. Özgürlük içinde var olan Işık Üstatları olarak, ihtiyacınız olan ve arzuladığınız her şeyi anında tezahür ettirme yeteneğine sahipsiniz. Bu içsel sürece güvenmeyi öğrenmek, hala krizlerin ve yoksunluğun illüzyonuna yakalanmış olanlar tarafından üretilen korku ve öfkeyi salıvermenize yardım eder.

Sevgililer, bu zamanda, Altın Alevin parıldayan ışığı veya “Mesih Işığı” adını verdiğimiz ışık Dünyanızı kuşatıyor ve gittikçe güçleniyor. Bu ışığın “Kozmik Yumurta” dediğimiz şeyi aktive edici etkisi vardır. Bu, Dünya gezegeni için Büyük Kalıp veya orijinal Mavikopyadır; bu kalıp veya Mavikopya Gezegen için Yaşamı ve Olmanın tüm Olasılıklarını ve Potansiyellerini içerir ve Enerji, Işık ve Sevginin tüm Potansiyelini ve Olası Kombinasyonlarını ve bunların Forma Tezahürünü içerir. Kollektif Titreşim artarken ve Mesih Işığı her Kalpte ve Kalp Izgarasında yoğunlaşırken, Bilinç ve Varoluşun Yüksek Seviyesinde olan bir yaşam için yeni Potansiyeller ve Olasılıklar yaratmak için “Kozmik Yumurta” aktive oluyor. Sevgili Işık Ailesi, bu, Dünya’nın yeni yaşam formları yaratmaya ve yaşamın yeni kodlarını ve bu kodları daha sevgi dolu ve bolluk içinde olan bir şekilde destekleyen yeni teknolojileri devam ettirmeye hazır olduğu anlamına geliyor.

Sevgililer, bu yıl, Gezegeniniz Tekamülünde dev bir sıçramaya hazır. Sizler Hazırsınız, sevgili aile, bu an için uzun zamandır ve çok çalıştınız ve şimdi o burada. Bu aslında Mucizelerin Yaratılması yılıdır. Sizlere Işığın Hizmetkarları tarafından getirilen Kaynaktan armağanlar olarak ortaya çıkan mucizelere açık ve alıcı olmanızı ve izin vermenizi teşvik ediyoruz.

Ve size bu büyük sıçramanın sadece Kalplerinizi yeni Birleşik Kalp Izgarasında birleştiren Koşulsuz Sevgi ile mümkün olduğunu hatırlatırız. Altın Mesih Işığını büyüten “Bir’in Armonisi”dir. Çünkü gerçekte, Bolluğun Altın Alevi, Kutsal Birlik’te birleşen İlahi Eril ve Dişilin Kutsal İkiz Alevidir. İlahi Sevginin bu Kutsal Yerinde, her şey olasıdır ve tüm potansiyeller ortaya serilir. Sadece istemelisiniz ve size verilir.

Ve böylece, bu Nisan ayında, Dünya’daki birçok insan Paskalya festivalini veya orijinal olarak bilindiği şekliyle “Astarte”yi kutluyor. İlahi Tanrıça Astarte festivali olarak kendi tezahüründe, o aslında Kozmik Yumurta ve Yeni Başlangıçlar ile ilişkiliydi ve onun yankısı hala Paskalya Zamanında yumurtaların armağanlar şeklinde verilme geleneğinde hissedilmektedir. Onun Hristiyan tezahüründe, İlahi Eril Mesih Işığını taşıyan avatar olan Yeshua’nın ölüm ve yeniden dirilişiyle ilişkilidir. Bu kutsal öykülerin Dünya’da Mesih ışığının gücüyle yaşamın yenilenmesini sembolize ettiğini bilin. Çünkü Altın Işık, mükemmel dengede tutulduğunda, Kozmik Yumurtayı veya Küresel Mavikopyayı aktive eder ve Farkındalığın Yüksek Seviyesinde yeni yaşam ve enerji doğar. Bu, Kollektif Bilinç Işığın Yüksek “Üst tonu” nu kucaklarken ve Işığın Kozmik Yumurtasında yeni olasılıkları ve potansiyelleri aktive ederken, “Yükseliş” dediğimiz süreçtir.

Sevgililer, sizler şimdi yeni olan şeyin ortaya çıkışını bekleme sürecindesiniz. Bilinçli Varoluşun Yüksek Seviyesindeki Yeni Kutsamalar ve Büyük Bolluk.

Ve böylece, 9 Nisan’daki bu Dolunay’da, enerji İlişkiler ve Evlilik Evi olan Terazide olduğunda, kendi Kutsal Kalbinizdeki Eril ve Dişilin mükemmel dengesini taşımak için en iyi zamandır. Bu zamanda Cennetin ve Dünyanın, Ruhun ve Maddenin, Tanrı’nın İlahi Lütfunun İnsan Kollektifinin Kalbiyle Birliğini kutlayın.

Birlik, Denge, Huzur ve Bolluğun Altın Enerjisi ayrıca Dolunaydan sonraki hafta sonunu, Paskalya zamanını da aşılayacak. Bu periyotta, Kutsal Enerji ve Altın Işık üzerine meditasyonlar yaparak odaklanmanızı teşvik ediyoruz. O zaman bu yılın Temmuz ayı sonlarında ve Ağustos ayı başlarında yükselecek olan Aslan Kapısı portalının eşit derecede güçlü gelen enerjilerine de kendinizi hazırlayın. Bu enerjiler Kozmik Yumurtadaki potansiyel ve olasılıkları aktive ederken, bu yıl özellikle güçlü olacak. Hazır olduğunuzu bilin. Şu anda Dünya’da mevcut olan her ruhun hazır olduğunu ve Dünya Gezegeninin Tekamülündeki bu dev sıçramanın bir parçası olmayı kabul ettiğini bilin. Burada, Işık Alemlerinde, Işığın Kozmik ve Gezegensel ifadenin yeni formlarına bu hızlanmasını sizinle birlikte hazırlanırken, bizler de eşit derecede beklenti ve keyifle doluyuz.

Nisan 2009 için Enerjiler

Dolunay 9 Nisan’da, Güneş Koç’ta ve Ay İlişkiler Evi Terazi’de iken. Bu zamanda, Koşulsuz Sevgide mevcut olan tüm ilişki formlarını kutlayın. Dolunayı geleneksel hristiyan paskalya festivali ve “Kutsal Hafta” izliyor. Bu zamanda, Mary Magdalene’in, Dişi Mesih’in İlahi ve Şefkatli Lütfu da, Mesih Işığının Yüksek Titreşimi olarak ortaya çıkarken, Gezegeni destekleyecek. Mesih Bilincinin ve Kutsal Birliğin Avatarları olan Yeshua ve Mary Magdalene’in Kutsal Birliğini kutlayın.

Yeni Ay 25 Nisan’da, Boğa’da. Boğa enerjisi Sevgi Tanrıçası Venüs tarafından yönetilir, ancak Boğa oymasıyla temsiliyle güçlü Eril enerjiyi de taşır. 9 Mayıs’taki Aydınlanmanın “Buddha” ayına doğru ilerlerken, Yeni Enerji üretmek için Tanrı ve Tanrıçanın Birliğini kutlayın. Bu zamanda, Buddha enerjisi Kalpleri uyandırırken ve İnsanlığı büyük “sıçrama”ya hazırlarken, Kwan Yin’in Şefkatli Sevgisi Dünyayı kuşatacak.

Nisan ayında sizlere Sevgi ve Lütuf diliyoruz.

© 2009-10 Celia Fenn and Starchild Global


http://www.starchildglobal.com/

(ÇEVİRİ: Saffet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder