3 Nisan 2009 Cuma

BAŞMELEK MİKAİL NİSAN MESAJI - SÖZÜNÜZÜ YERİNE GETİRMENİN ZAMANI

Basmelek Mikail’den Mesaj
Nisan 2009 * LM-4-2009

SÖZÜNÜZÜ YERİNE GETİRMENİN ZAMANI

Ronna Herman vasitasiyla aktarilmistir

Sevgili ustatlar, gecmisteki her sey hafizanizda saklanir ve hafizanizin cogu icsel Akasik kayitlarinizdan donusturulur veya temizlenir. Aci, istirap, basarisizlik ve negatifligin anilari artik herhangi bir amaca hizmet etmez. Sadece yararli olan ve orta – dorduncu boyut frekansinda veya daha yuksek frekansta olan anilar alikonur ve Kutsal Zihninizin deposunda saklanir. Gelecekteki her sey su an hayal gucunuzun bir hayal urunudur. Maddiyat dunyasinda gelecek vizyonlarinizin realitesini yaratmaya gayret ederken, berrak bir sekilde gozunuzde canlandirmalisiniz veya objektiflik ile iceriye bakmalisiniz ve kendinizi vizualize edilen sahnenin ortasina yerlestirmelisiniz. Ruhunuzun/Kutsal Kalbinizin Dingin Noktasina erismeyi ogrenirken, icinize donmelisiniz. Orada, tum huzur ve tum olasiliklar hukum surer. Sevgi, guc ve ihtisam pinariniz (kaynaginiz) saf niyetin dinginliginde ve Sonsuzlugun nefesinde sizi bekliyor. Sonsuzluk nefesi hareketiyle Kutsal Yaratim Carkinizi guclendiren tezahurun Ilahi enerjisini cekersiniz ve arinmis etki kurenizi genisletirsiniz. Guclenmis rezonansinizla etrafinizda yaratmis oldugunuz yukselis Isik sutununu doldururken, en yuksek ifadenin sevinci ve buyuk coskusu mumkundur ve etrafinizdaki her sey ve herkes yararlanir. Yaradilis durmaksizin genisliyor ve siz Tanri ebeveynimizin erdemlerinin ve niteliklerinin daha fazlasini yayarken tanrisal etkiniz buyuyor ve genisliyor.

Kalbin, zihnin ve duygularin Hafifligi ile sonuclanan spirituel aydinlanmayi elde ettiginiz zaman, realitenin normal halinin disinda bulunursunuz. Sevgi almak ve vermek icin, gecmiste oldugu gibi baskalari tarafindan incitilmemek icin Solar Guc Merkezinize yerlestirdiginiz koruma filtrelerini uzaklastirmalisiniz. Uc – katli Alevin acilip fiskirmasina izin vermeli ve Kutsal Kalbinizi sevgi almak icin acmalisiniz. Sevgi Varolusun guclu, dogal bir halidir. Saf sevgi kosulsuzdur, kosullar veya eylemlerle bozulamayan bir duygudur. Sevginin esler arasindaki zarif, romantik sevgi, bir anne babanin koruyucu sevgisi ve bir cocugun guvenen sevgisi gibi farkli nitelikleri ve hisleri vardir. Sevgi Ruh’un dilidir ve Baba/Anne Tanrimiz ile iletisim kurmanin tek yoludur. Yaraticinin ve Anne/Baba Tanrimizin sevgisi her seyi kusatir, kosulsuzdur ve asla sona ermez. Sevgi genisler, korku buzulur (daralir). Kutsal kalbinizde saglam bir sekilde merkezlendiginiz zaman, tum buyuk uyumsuzluklari asarsiniz. Gerceginizi yasadiginiz zaman, kendinize guvenirsiniz ve her zaman yapici bir sekilde konusmaya gayret edersiniz. Sizi yuksek alemlere baglayan tahrifatlari temizlerken, tele – dusunce iletisimi model (norm) olur.

En Yuce Yaratici simdi yaradilisin buyuk sematiginde aktif bir rol aliyor. Sizler de dahil hepimiz tum buyuk Isik Varliklarindan ve melek kuvvetlerinden oldugu kadar, bu evrenin Baba/Anne Tanrisindan her zaman sevgi dolu dikkat ve yardim aldik. Bu zamanda bu evrende meydana gelen seyi size her ne sekilde aciklamaya calissak, Dunya’nizda, gunes sisteminizde, galaksinizde ve evreninizde gerceklesmekte olan seyin buyuklugunu ve gorkemini kavramaya baslayamazsiniz. Adamantine Parcaciklari denilen parildayan, yanardoner Isik akimlari gittikce tezahur etmis yaradilisin en dis kenarlarina nufuz ediyor ve etkiliyor. Ancak, bu enerjinin baglanmasi, nufuz etmesi ve icinizden disari kirilip yon degistirmesi icin bir elektrik prizi veya transformer (cevirici) olmalidir. Siz, sevgili Isik Tasiyanlar bu prizlerden bazilarisiniz; YARADILISIN INCE OZUNUN NEFES ALISININ VEYA BUTUNLESMESININ tamamlayici bir parcasisiniz. Dunya da en buyugunden en kucugune tezahur etmis yaradilisin tum guzelligini birlestirmek icin KENDI bilincini genisletirken, birlikte yaratici Tanrilar ve bu evrenin parildayan gunesleri vasitasiyla En Yuce Yaratici insanligin ve Dunya’nin kusursuz ozunu soluyacak (icine cekecek) ve islem tamamlandigi zaman, tekrar baslayacak: Yaratici/Tanri – bilinci sonu olmadan surekli genisler, surekli tekamul eder.

Su soru soruldu: Dunya’nin dinleri binlerce yildir savasmakta iken, bu dinlerin gelecegini nerede goruyorsunuz?

Tum dinler cogu zaman, o zamanlarda gucu elinde tutanlar tarafindan modifiye edilen ve yeniden yazilan dogmatik kurallar, talimatlar ve kosullar ile birlikte bazi ilham verici, yukseltici gercekleri de icerir. Gecmiste ve buyuk olcude simdiki zamanda, Dunya’daki insanlarin cogunlugu, eger kendi ogretilerini izlemezsiniz surekli olarak cezalandirma ve lanetlenmeyi vurgulayan dini liderler tarafindan kontrol edilmektedir. Cogu zaman, onlarin doktrinleri size kendi yollarinin kurtulusun tek yolu oldugunu ve sadece onlar vasitasiyla bagislanabileceginizi ve kurtarilabileceginizi anlatir. Kendiniz icin dramatik yasam – degistirici kararlar almak zorunda kalmamaniz icin guvenli ve emniyetli hissetmeyi ararken, sizi sorgulama olmadan liderlerini istekli bir sekilde izleyeceginiz bir suru halinde tutmaya cabaladilar. Tanri adina yapilan kitlesel hayat ve mal - mulk yikimlariyla sonuclanan sayisiz carpismalar ve savaslar oldu. Size kesinlikle bunun Tanri’nin Iradesi olmadigini, kendi Tanri – bilinclerini ve dogruluk hislerini alt etmek icin guc, nefret, tamahkarlik ve cehalet icin ego – arzularina izin vermis olanlarin iradesi oldugunu soyluyoruz. Gecmiste, ruhsallik duygulari baskilandi ve ruhsalligin bilimi kitleler tarafindan inkar edildi. Sorumlu ruhsal yetiskinlige geri donmeniz icin, bu gecmis yillarda hepinizin sadik kalmaniz gereken evrensel yasalarin bilgisini size vermeye ve sizi aydinlatmaya cabaladik. Organize dinler, bununla tum inanclari kastediyoruz, yuksek evrensel yasalarin degismez gercegini butunlestirmek icin ogretilerini ve doktrinlerini modifiye etmelidirler; bu En Yuce Yaratici’nin Sevgisinin/Isiginin onlarin liderlerinin ve o liderlerin rehberligini izleyen herkesin kalplerine ve zihinlerine nufuz etmesini ve onlari aydinlatmasini saglar. Eger boyle yapmazlarsa, etkileri zayiflar ve etkisizlesirler ve takipcileri baska bir yerde rehberlik ve ilham ararlar.

Sevgililer, aydinlanmaya goturen bircok yol vardir. Gercek ruhsallik ozel ritueller veya kati inanclar talep etmez, bu candan adanmayla en yuksek gerceginizi yasama modudur. Sadik kalmaniz gereken tek bir Ilahi degismez gercek vardir: Kendiniz dahil, hic kimseye zarar vermemek. Aydinlanmaya dogru yolunuzda size rehberlik etmesi icin en yuksek entellektuel, duygusal ve spirituel gerceklerinizin harmanlanmasini aramalisiniz. Bilinmeyeni arastirirken ve varolusun yuksek alemlerinde konuklugunuzda size verilen vizyonlari tezahur ettirmeyi ararken, guvenli bir tavri surdurun. En yuksek moral secimi yaptiginiz zaman, ruhunuz Kutsal kalbinizde saklanan asla – bitmeyen Ilahi sevginin coskusuyla asilanir. Eger iradenizi Anne/Baba Tanrimizin iradesiyle hizalamayi amac edinirseniz, en sonunda tam egitimli bir partner, varolusun coklu zaman/mekan dunyalarinin birlikte yaraticisi olursunuz.

Ayrica Dunya’nin su stogundan, iklim modellerinden, Dunya degisimlerinden ve gerceklesecek olan seyden bahsetmemiz istendi. Dunya kendisini yok edecek mi?
Aslinda, doganin elementleri Dunya’yi hem iceride hem de disarida dengeye ve uyuma geri getirmeye cabalarken, bunlar insanlik icin buyuk sinav zamanlaridir. Dunya gezegeni canlidir, ama iyi degildir, cunku bu harika duygulu Varlik insanligin uyumsuz titresim kaliplarinin ve zamanin eonlari boyunca yaptiklarinin sonuclarindan istirap cekti. Ev sahibi gezegeniniz de hizlanmis bir saliverme ve 3 & 4 ncu boyutlarin hapsanesinin zincirlerini sallama islemini deneyimliyor. Dunya’nin derinlerindeki ve Dunya’yi cevreleyen kadim labirentler ve ley hatlarina bir kez daha Isigin iyilestirici iksiri nufuz etmeye basliyor ve Dunya’nin derinliklerinde uzun zamandir uykuda olan hissedebilir kristal yapilar bir kez daha harekete geciyor ve uyaniyor.

Dunyanin daha fazla temizlenmesini beklemenizi ve Isigin yuksek frekanslari Dunya’ya ve insanliga nufuz ederken felaketsel olaylarin hizlanacagini bircok kez soyledik. Evet, kurak alanlar ve sellerin olacagi alanlar olacak ve bazi sahil bolgeleri sonunda oturulamaz hale gelecek. Bu daha onceden soylendi ve korku yaratmak amaclanmiyor. Dunya’nin kaynaklarinin bilincli kahyasi olma zamani oldugunun farkinda olmaniz icin felaketler yasamaniz gerekiyorsa, o zaman boyle olur. Ancak, kendinin – ustadi kolaylik ve inayeti secer ve ozgur irade armaganini kullanarak kaynaklarin devamli akisini saglamak icin gerekli yasam degisikliklerini yapar. Bu nedenle, tasarruf uygulamak her zamankinden daha onemlidir, arz ve talepte denge olmasi gerektigini anlayin. Yine, doganin yasalarini kapsayan evrensel yasalarla uyum icinde oldugunuzda, asla yoksunluk deneyimlemezsiniz. Aynen icinize donmenizi ve beden Elementaliniz ile yeniden baglanmanizi istedigimiz gibi, doganin kuvvetlerine uyumlanmanizi ve ev sahibi gezegeninizin donusumune yardimci olmak icin Dunya’nin kalbine – cekirdegine Sevginizi/Isiginizi yaymanizi istiyoruz. Sevgililer, guvenliginizi saglamak icin sizi besinci boyuttaki ve Goksel Isik Sehirlerindeki kisisel Guc Piramidinize baglayan yukselis Isik sutunuzunu kuvvetlendirin. Etrafinizda altindan bir Yaratici Isik kuresi tasavvur edin ve Sonsuzluk Nefesi vasitasiyla bu kurenin mumkun oldugu kadar her tarafa genislemesine gayret edin ve onun Adamantine Parcaciklari denen sihirli iksirle doldugunu gorun. Guclendirilecek ve korunacaksiniz; ve bu etrafinizdakilere yardim etmenin ve Dunya Ana’nin donusturmeye calistigi agir yukun hafiflemesine yardimci olmanin en iyi yollarindan biridir.

Su anda Dunya’nin ve insanligin deneyimledigi dramatik degisimler gelecek olan yillarda devam edecek; ancak, en dramatik degisimler insanligin kalplerinde olacak. Daha fazla ruh, Isiga gecislerine daha uyumlu bir cevrede devam etmek icin dunya planini terk etmeye karar verecek. Bu, hala bireysellestirilmis ruh – ifadesinin erken asamalarinda olan o ruhlara verilmis olan Ilahi takdirdir. Kendinin – ustatligini elde etmeye ve Yaratici Isigin maksimum miktarini butunlestirmeye cabalayanlariniz, icinde dogayla ve birbirinizle uyum icinde yasayacaginiz muhtesem yeni bir dunyayi tasavvur etmelisiniz (gozunuzde canlandirmalisiniz).

DUNYANIN KENDISINI YOK ETMEYECEGINDEN EMIN OLUN, CAGLAR BOYUNCA INSA EDILMIS OLAN BASKININ COGUNU SALIVERIRKEN, ESNEYECEK VE KASILACAK. ZAMANLA, GUNES SISTEMINDEKI YENI POZISYONUNA YERLESIRKEN, ADEN BAHCESI OLARAK ADLANDIRILDIGI KENDI DOGUMUNUN SAF, BOZULMAMIS, MUKEMMEL GUZELLIGINE GERI DONECEK. COK UZAK GELECEKTE, GUNES SISTEMINIZDEKI DIGER GEZEGENLERIN GORUNDUGU GIBI, UCUNCU – VE DORDUNCU – BOYUT DUNYASI CORAK BIR GEZEGEN GIBI GORUNECEK. ANCAK, BESINCI BOYUTTA DUNYA YASAMLA KAYNAYACAK VE HAYAL GUCUNUZUN OTESINDE GUZEL OLACAK.

Yaratici Isigin basinci ve miktari artarken, daha cok hissedebilir Varliklar ONUN etkilerini hissediyor. Su anda tum Dunya’da oynanan buyuk dramalarin hepsi insanligin Ruh ile yeniden baglanma icsel sureci yerine, hayatin dissal surecine odaklanmasinin sonucudur. Asiri zenginlik ve maddi esyalar edinme huzur, mutluluk veya tatmin getirmez. Ruhsal Benliginiz icinde uyum ve birlik arayin, huzur ve rahatlik icinde yasamak icin ihtiyaciniz olan her sey bunu takip edecektir. Insanlik icin yeniden dirilis sureci, ruhun inmesine ve Kutsal kalbinizde hakimiyeti almasina izin vermek icin dengeli bir Varolus hali elde etmek uzere cok uzun tekamulsel bir mucadele oldu. Dirilis ve yukselis, Ilahi Isiginizin ve Tanrinin verdigi niteliklerin en buyuk olcude bedenlenmesiyle orijinal ihtisaminiza geri donmeyi gerektirir. Hatirlayin, daha once vurguladigimiz gibi, tekamul amacli, maksatlidir, tesadufi degildir.

Sevgililer, bu hayata bedenlenmeden once vermis oldugunuz sozu yerine getirmenin zamanidir. Size Kutsal bir Misyon verildi ve zamani geldiginde, kendinizi saf Yaratici Isigin gorkemli, mukemmel Isinlari icin govdeler olmaya hazirlayacaginiz sozunu verdiniz. Evet, her birinize soyluyoruz, sizler iyi - secilenlerdiniz, yoksa realitenin fiziksel dunyasinin otesindeki bir seyleri elde etmek icin ozlem duymazdiniz ve gayret etmezdiniz. Dunya’da kaos ve karanlik buyuyormus gibi gorunmesine ragmen, bunun sadece gecici bir durum oldugunu soyluyoruz. Aynen kisisel yasamlarinizda oldugu gibi, Yaratici Isigin pariltisinin Dunya’nin ve yukselen insanligin yeni Goksel Ruh Sarkisina uyumlu olmayan seyleri donusturebilmesi ve aritabilmesi icin, tum uyumsuz frekansli kaliplar yuzeye cikiyor. Hepiniz harikulade yeni bir realitenin safagini deneyimliyorsunuz ve gelecek vizyonunuzda gozupek ve sebatkar olmanizi tesvik ediyoruz. Sizinle birlikte seviniyoruz ve ‘Isiginizin’ golge topraklarda dramatik bir etki yaptigina emin olun. Sizi Yaratici Isigin altin kuresiyle ve atesli koruma kalkanimizla sarmaliyoruz. En derinden seviliyorsunuz.

Ben Basmelek Mikail’im

www.ronnastar.com

(CEVIRI: Saffet Guler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder