28 Aralık 2008 Pazar

Kırmızı Enerji - Kök Çakra - Aile - İlk Işık

Kırmızı enerjinin yolunda, duygusal cevaplarımızın ve ağrılarımızın temelini bulmak için içe dönme arzusu hissetmeye başlarız.Ego benliğin veya bilinç altı/bilinçsiz kimliklerin tüm özelliklerine bakma arzusu duyarız. Bu bize duygusal inançlarımızı yakından inceleme fırsatını verir, ve duyguların bizi ego arzularımız ve ihtiyaçlarımı aracılığı ile nasıl kontrol ettiğini ve yönettiğini daha iyi anlamamıza olanak tanır. Duygusal yaralarınızı tedavi ettikçe ve duygusal arzularınızı Ruhsal Mavikopyanız ve Kutsal Misyonunuz ile hizladıkça, Yüksek benliğinizin bilgeliğine teslimiyette ve hizalanmada daha rahatlık edersiniz.

Babanın annenin ve eşlerin yansıttığı pozitif ve negatif özelliklerle ilgili, abartılı olarak tekrar edilmiş ta ki sen öğrenene kadar. Eski korkuların ve negatif düşüncelerin değişilk durumlarda ve insanlarla tekrar tekrar karşına çıkıyor mu.

Hayatın sana öğreteceği dersi öğrenebilmen ve bilgelik kazanabilmen için bazı durumlar sürekli tekrar eder, bir kez onlardan bilgeliği öğrendiğinde bu tecrübeleri bir daha yaşamak zorunda kalmazsın. Bu durumlar söyle
* Hayatında seni sürekli kontrol etmeye ve gücünü elinden almaya çalışan insanlar ,
* Kendi güçlerini sana verip onların kontrolünden seni sorumlu tutarak seni kontrol etmeye çalışan insanlar,
* başarısızşıktan korktuğun için bir fırsatı değerlendirmekten veya rahatlık alanından çıkmaktan korkmak,
* Başkalarını, Tanrı'yı, kaderi, hükümeti..vs suçlayarak kendi davranışlarının sorumluluğunu almamak
* Kariyerinde, işlerinde, sanatsal çalışmalarınada veya genel olarak hayatta başarılı olmak için sağlam bir altyapı kuracak işleri yapmakta istekszilik
* Bir durumdan kurtulmak için hastalığı kullanmak ya da ilgi çekmenin tek yolunun hasta olmak olduğunu hissetmek. Buna genellikle niyet edilmez ama çoğunlukla kendini başkalarından fazlaca sorumlu hissedenler için bir yoldur, veya zayıflık göstermekten korkanlar için. Hastlık bizim hassas olmamıza izin verebileceğimiz bir yoldur veya bakıma, besleyici duygulara ihtiyacımız olmasına.

Kendi potensiyelinin en iyisi olmana ve bunu yaşamana engel olan diğer inançlar ve düşünceler neler.

Tüm ağrıları vücudundan atabildin mi yani bu deneyimlerin hiçbiri artık seni rahatsız etmiyor mu?

Kendini ve kendinle iliskili insanları tamamen affettin mi?

Eğer yapmadıysan, yapmaya hazır mısın?

Bırakmak salıvermek değiştirmek veya değişik bir açıdan bakmak istediğin alışkanlıklarının, özelliklerinin dürüstçe bir takdırını yapar mısın?( Bazen sadece eşsiz benliğimizin bir parçası olan özdeşlikleri kabul etmeye ihtiyacımız vardır)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder